JCI København Chapter Meeting (in Danish): Sammenhængen mellem sundhed og succes

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

JCI København Chapter Meeting (in Danish): Sammenhængen mellem sundhed og succes

February 23, 2017 @ 5:15 pm - 9:30 pm

150kr
Afdelingsmødet for februar er lige rundt om hjørnet!

Vi glæder os til at byde velkommen på Ørestad Gymnasium til Sisse Fagt, der er seniorrådgiver ved DTU Food. Sisse Fragt vil fortælle os, hvordan ernæring og sundhed kan hjælpe til at udnytte vores potentiale bedre.

Sisse Fagt vil tale om mad og myter på kostområdet. I den såkaldt postfaktuelle tid med madbloggere af enhver karat og troværdighed kan det være svært at vide, hvad man skal tro på. Så hvordan finder man rundt i kost – og sundhedsjunglen? Og hvordan spiser man sundt på arbejde  –  hvordan guider man sig igennem kantinens buffet og repræsentationsmiddagene? Er de officielle kostråd ikke bare for gammeldags og hvorfor udvikler de sig ikke?

DTU Fødevareinstituttet står for gennemførelsen af de nationale undersøgelser af danskernes kost og fysiske aktivitet, som siden 1995 jævnligt har målt danskernes kost. Desuden står DTU Fødevareinstituttet i spidsen for en stor nordisk undersøgelse, som netop er blevet offentliggjort og som har målt både, kost, fysisk aktivitet, overvægt, rygning og alkohol i de nordiske lande. DTU undersøger desuden evidensen bag de officielle kostråd og rådgiver myndighederne på kostområdet. Sisse Fagt har lavet en række udgivelser indenfor ernæring og sundhed og hun vil fortælle om spændende resultater fra dette emne.

Udover Sisse Fragts oplæg, vil vi også få en rundvisning på Ørestad Gymnasium. Ørestad Gymnasium har vundet flere priser for sin innovative arkitektur.
Fleksibilitet og åbenhed er kodeordene for gymnasiebygningen, som har åbne rum, faglige zoner, nicher til kreativitet og fordybelse samt alle steder en uhindret adgang til det virtuelle rum.

Aftenens program ser således ud

1715-1730: Ankomst
1730-1800: Rundvisning af Ørestad Gymnasium
1800-1845: Spisning
1845-1945: Foredrag med Sisse Fagt, Seniorrådgiver ved DTU Food
1945-2000: Pause
2000-2100: Netværksøvelser
2100-2130: Afdelingens halve time

NB! Husk at meld ind til Kristian (Lp@jcik.dk) i god tid, såfremt du ønsker at få et indlæg med på afdelingens halve time.

Details

Date:
February 23, 2017
Time:
5:15 pm - 9:30 pm
Cost:
150kr
Event Category:
Event Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://jcik.nemtilmeld.dk/93/

Organizer

JCI København
Email:
lp@jcik.dk
Website:
https://www.jcik.dk/

Venue

Ørestad Gymnasium
Ørestads Boulevard 75
Copenhagen, 2300 Denmark
+ Google Map
Website:
www.oerestadgym.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.