Vil du med til Verdenskongres?

Vil du med til Verdenskongres?

The following was printed in the JCI Denmark newsletter this week. Our Canada Project is now known nation-wide! You can read the original here.

JCI Copenhagen International vil gerne sætte JCI Danmark på landkortet og samtidigt gøre det muligt for JCI-medlemmer at deltage i det, måske største JCI-event overhovedet, uden at skulle bekymre sig om den økonomiske del. Derfor sætter de gang i et omfattende projekt for at dække de økonomiske omkostninger ved deltagelse i verdenskongressen i oktober.

– JCI er en organisation, hvor vi hjælper hinanden og alle har de samme muligheder. Alle skal derfor også have mulighed for udvikling og inspiration udover landets grænser og på tværs af nationaliteter. Det er jo netop det JCI handler om og som er det, der skaber værdi for JCI som netværk. – Nemlig de internationale muligheder. Projektet igennem giver desuden mulighed hos deltagere for udvikling gennem HR, crowd-funding og funding generelt, projektledelse, networking og mentoring, men også den finansielle del og marketing.
– Simona Losmanová, JCI Copenhagen International

Du kan læse mere om projektet og hvorfor Copenhagen International gerne vil til Canada her: https://jcici.org/projects/wc2016/why-to-canada/

Har du lyst til at være en del af teamet? Eller drømmer du om at komme til Canada med lidt økonomisk hjælp? Kontakt Simona på simona.losmanova@jcici.org og hør mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.